fi

Ilmoittautuminen

Etiikkaa!-koulutuksiin voit ilmoittautua suoraan ilmoittautumislomakkeen kautta.

Ilmoittautuminen muihin koulutuksiin tapahtuu sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at)proet.fi. Jätä viestiin tiedot siitä, mihin koulutukseen haluat osallistua, nimesi ja mahdollisesti myös työnantajasi tai koulutuksen maksajan yhteystiedot. Tarvitsemme sähköpostiosoitetietosi mahdollisia yhteydenottoja varten, jotka liittyvät ilmoittamaasi koulutukseen.

Voit myös varmistaa paikkasi koulutuksiin soittamalla numeroon 0400 592 262.

Ilmoittautumiseen liittyvää tietosuojatietoa

Ilmoittautumisen yhteydessä kysyttävät tiedot suojataan ulkopuolisten väärinkäytöksiltä ja ne säilytetään yrityksen yksityisessä tietokannassa. Niitä ei jaeta eteenpäin, niiden säilytysaika on yksi vuosi. Lomakkeessa kysytään vain koulutuksen järjestämistä helpottavia oleellisia kysymyksiä. Mikäli haluat jatkossa informaatiota koulutuksista ja yrityksen toiminnasta, voit pyytää uutiskirjeen lähettämistä sivun alalaidassa olevan Tilaa uutiskirje! -lomakkeella.

Lisätietoja saat pyydettäessä tietosuojavastaavalta: Annu Haho, p. 0400 592 262 / annu.haho(at)proet.fi

Miten ilmoitan osallistumisen peruuntumisen?

Voit perua ilmoittautumisen maksutta, jos teet sen riittävän ajoissa, vähintään 7 päivää ennen koulutuksen alkamista. Voit siirtää varaamasi paikan myös toiselle henkilölle maksutta, mutta todistuksia varten ilmoita uuden osallistujan nimi. Mikäli peruuttamista ei tehdä, veloitetaan 80 € + alv (24 %) varausmaksua johtuen siitä aiheutuneista kustannuksista.

Mistä tiedän, toteutuuko koulutus?

Koulutuksesta lähetetään päivän ohjelma ja mahdollinen ennakkotehtävä noin viikkoa ennen ajankohtaa jokaiselle osallistujalle sähköpostitse. Mikäli koulutukseen ei tule riittävästi osallistujia, joudutaan se peruuttamaan. Tästä ilmoitetaan samalla viikkoa ennen alkamisajankohtaa.

Koulutuksen peruuntumisen syy voi olla myös ns. force majeure, äkillinen sairastuminen tai onnettomuus eli voittamaton ja yllättävä este. Peruuntumisesta pyritään ilmoittamaan mahdollisimman pian osallistujille sekä etsimään uusi ajankohta.

Olet lämpimästi tervetullut koulutuksiimme!